Kiderülnek a kulisszatitkok

Mindent el lehet követni öt napig a kolozsvári színészekkel: játszani velük, asztaliteniszezni, enni a főztjükből, és hagyni, hogy a kulisszák mögé vezessenek.
Hirdetés

Öt napon keresztül ünnepli magát és a Színházi Világnapot a Kolozsvári Magyar Színház. Március 27. a világnap, de a nézők kényeztetése Kolozsváron március 24-től 28-ig tart majd.

Délelőttönként a színészek végigvezetnek majd a színház minden zegén és zugán: 45 percenként indulnak a legtöbb 25 fős csoportok, itt kell előzetesen bejelentkezni: vilagnap@huntheater.ro.
 
Kedd délután világraszóló harc dúl majd a színészek és a sajtósok között a Bulgakovban, miközben Laczó Júlia világraszóló bográcsgulyását lehet kóstolgatni. A színészek fél négykor indulnak majd bringával a helyszínre, természetesen a színháztól.
 
Minden nap lesz színházmozi, régi legendás előadásokat lehet visszanézni, mint a Székek vagy a Woyczek, és persze minden este élő előadásból áll össze a világnapi miniévad. 
 
Csütörtök este Laczó Júlia vacsoráját lehet végigenni a VIA étteremben Váta Loránd és Szép András zenei aláfestésével. 
 
Mindez csak az aperitif, a teljes programot a fenti Google naptárban összesítettük. A műsorváltoztatás jogát viszont a színház fenntartja.

Hirdetés