Székelyföldi házvezetőnője lopta meg az ismert román énekesnőt?

Ötezer lej tűnt el Mirabela Dauer otthonából a székelyudvarhelyi születésű házvezetőnővel együtt. A házvezetőnőt már megtalálták, a pénz után még nyomoznak.
Hirdetés

Csütörtökön adta hírül a sajtó, hogy a hét elején nyoma veszett a székelyudvarhelyi származású, jelenleg Bukarestben élő Dénes Erikának. Testvére jelentette a rendőrségen, hogy Erika kedd óta nem veszi fel a telefont, csomagjait pedig a szombatfalvi családi házukban hagyta. Az ismerősök, barátok sem tudták, hova tűnhetett el a 42 éves nő.

Ezzel egy időben munkaadója, a Bukarestben élő Mirabela Dauer énekesnő észlelte, hogy távolléte idején nemcsak házvezetőnője, hanem a pénze is eltűnt. A bankszámlájáról 3 ezer lej hiányzott, ezen kívül pedig az a 2 ezer lej is, amit számlái kifizetésére adott Erikának. Az ismert előadóművész a rendőrséghez fordult, hogy jelentse az esetet, a részleteket a Mediafax is megírta.

Péntek este Szentegyházán találták meg Dénes Erikát – jelentette a Hargita megyei rendőrség, mely kizárólag az eltűnése ügyében nyomozott. Gheorghe Filip szóvivő csak annyit árult el a sajtónak, hogy a keresett személy épségben előkerült. A lopás ügyében az ilfovi hatóságok nyomoznak.

Mirabela Dauer a román bulvársajtónak azt nyilatkozta, hogy Dénes Erika nyolc éve dolgozik nála, mely idő alatt baráti viszony alakult ki közöttük. Reményét fejezte ki, hogy bebizonyosodik, nem a házvezetőnője volt az, aki meglopta.

Fotó: wowbiz.ro

Hirdetés