Szív küldi a bringásoktól a városházának

Tömegbringázás biztonságosan mindenkinek. Rendőri felvezetéssel, előre kijelölt útvonalon. Mert kell: bringasáv és fenntartható közszállítás.
Hirdetés

Mintegy kétórás tekerésre várja a kolozsvári bringásokat ma 14 órára a Főtérre a Napoca Kerékpártúrázó Klub. A szokásos, előre bejelentett városi tekerés célja a könnyű átmozgatás mellett a városháza figyelmének újbóli felkeltése, hogy továbbra sem csinálta meg a beígért bringautakat, nem tartja karban a létező bringasávokat, és még sehol sincs a már tavalyra ígért közösségi bringázás, a bikesharing projekt.

Ez már a klub által szervezett 88. havi közös pedálozás. Ez nem a vad Critical Mass, itt mindig előre bejelentik a szervezők a városházának is az útvonalat, és kapnak rendőri felvezetést is, ezért egy kicsit unalmas, és az egyedüli, ami miatt nem veszélytelen, az pont a menet lassúsága.
 
A mai útvonal: Főtér – Deák Ferenc utca – Hunyadi tér – Budai Nagy Antal út – Szopori út – Szamosfalvi út – Kossuth utca – Unió utca – Mócok útja – Monostori út – Fenesi út – N csomópont – Csengeri Antal utca – Jászay utca – Fellegvári út – Híd utca – Főtér.

Hirdetés