Március végén Kolozsvár lesz az elektrofőváros

Egy nap, egy város, három színpad, tucatnyi fellépő – nagy nevek. Az Electric Castle szervezői is készültek programmal az ifjúsági fővárosság apropóján.
Hirdetés

Az Electric Castle-t szervező Boiler Events hétfő délelőtt jelentette be Facebook-oldalán, hogy kik az Electric City/Youth Day elnevezésű fesztivál meghívottjai. Itt lesz többek között az idén húszéves brit Morcheeba, a szintén brit Chase & Status, a kölni Akua Naru és még sokan mások.

 

 

Három helyszínen zajlanak majd a koncertek: a főszínpad a sportcsarnokban, a house színpad a Kolozsvár Aréna parkolójában, a silent disco pedig szintén a sportcsarnokban lesz.

A főszínpadon lépnek fel: Grimus, Urma, Akua Naru, Morcheeba, All About She, Jon Kennedy, Kove, Chase & Status dj set & MC Rage. Az úgynevezett House színpadon David August és a Kollektiv Turmstrasse szolgáltatja majd a muzsikát. A hazai DJ-ék közül itt lesznek: Detour, Iv-In, Digitalselekta, NDJ, Just D’Light, Zo, Alex Chronic, Dodo, Iorgovan & Somesan, Bread & Butter, Panda, Ethylen, Scopter, EyeScream, Addo és ABC.

Hirdetés

Érdemes jegyeket február 18-ig elővételben vásárolni 59 lejért, mert február 19 – március 18. között 79 lejért, a helyszínen pedig már 99 lejért válthatók. 

 

Hirdetés