Karácsonyi hangulatot importálunk Magyarországról

Ha nincs karácsonyod, itt a megoldás. Vigyázat: HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Ismét súlyos mulasztás terheli a román hatóságokat. Idén is készületlenül érte őket a téli szezon. Sőt, tekintettel a hóesés hiányára, hazánknak muszáj lesz karácsonyi hangulatot importálnia Magyarországról, hogy az ünnepek úgy nézzenek ki, ahogy az illik.

„A minap a hegyekben jártam, és hát, szép, szép, nem mondom, de azért hiányzik a karácsonyi hangulat. Mintha Bukarestben lettem volna: szürke volt és szomorú, nyilatkozta egy, a karácsonyi hangulat hiánya miatt háborgó romániai lakos. „Mind hasonlítgatjuk magunkat más európai országokhoz, de hiába: a bécsi vagy párizsi karácsonyi hangulat 10%-a sincs meg nálunk, tette hozzá egy másik román.

A hatóságok az állam sürgősségi tartalékalapjaihoz nyúltak, hogy karácsonyi hangulatot importálhassanak Magyarországról. Különleges, Duna menti karácsonyi hangulatról van szó, nagyon szép. Biztos vagyok benne, hogy Sebastian Ghiță úr cége a legjobb minőséget szerzi be, ha már a piaci ár ötszörösét fizettük neki, nyilatkozta a kormány illetékes képviselője.

Hirdetés