Fából faragott Johannis

A nem-vörös párt ígéri: Klaus Johannis nem fog több kiütéses vereséget szenvedni Pontától. Íme, a siker kulcsa.
Hirdetés

Két televíziós összecsapást követően az ACL levonta a következtetést: markánsabb jelenlétre van szükség a tévéstúdióban. Ennek érdekében egy fából faragott Johannisra van szükség, az elnökjelölt egy feljavított változatára.

A lelkes szebeni fafaragó mesterek már neki is fogtak az életnagyságú Johannis-bábu megfaragásának. „Tölgyfából készül, és halhatatlan. 2019-ben is jelöltetheti magát elnöknek”, mondták a népművészet mesterei. A furfangos szobrászok egy kínai gyártmányú szerkezetet is beépítenek a bábuba, amely felváltva mondja, hogy „Igen.”, „Nem.” és „Biztos vagyok benne, hogy Ön majd elmondja nekünk, Ponta úr.”, amikor a közönség sorai közt ülő kampánystáb-tagok megnyomják a megfelelő gombot.

„Pont olyan lesz, mint az eddigi vitákon megjelenő Johannis, csak kevesebb hibát követ el. Mi több, olyan nyugodt, mint egy hulla, így aztán nem tud kárt tenni magában. És ugyanúgy seggbe dugott kézzel megy majd a tévébe, mint Johannis, mert mi így szeretjük őt”, nyilatkozta Muise Incontinentus, Johannis választási kampányfőnöke.

Hirdetés