A 9 millió miniszterelnök országa

Ennyi miniszterelnökkel megvalósul a totális demokrácia.
Hirdetés

Ha Victor Ponta állja a szavát, Románia lehet az első ország a világon, amelynek több millió miniszterelnöke van! A PSD elnökjelöltje 9 millió SMS-t küldött a román választópolgároknak, melyben azt ígéri nekik, miniszterelnökké üti őket, ha rá szavaznak a második fordulóban.

Tăriceanu, Georgescu, Maior, Dragnea, Vadim, Hunor, Cătălin Botezatu, Mihai Gâdea, egy cirkuszi bohóc és az elnökjelölt más haverjai mellett körülbelül 9 millió román állampolgár kapta meg az üzenetet, melyben Ponta felajánlja nekik a miniszterelnöki széket.

 

 

Hirdetés

„Meghatott az ajánlat. Személy szerint úgy gondolom, jobban teljesítenék, mint Tăriceanu. Hajlok arra, hogy elfogadjam Ponta úr ajánlatát”, nyilatkozta Decebal Popescu, egy bukaresti kisnyugdíjas, egyben a miniszterelnöki tisztség várományosa. „Az a szarrágó Iohannis, az bezzeg egy vacak parlamenti helyet se ajánlott nekünk.”

„Mivel a Victoria Palota igen könnyen szűknek bizonyulhat Ponta úr győzelme esetén, a kormány székhelyét valószínűleg átköltöztetik a Nemzet Megváltása Katedrálisba, nyilatkozták a PSD illetékesei. „Ami érthető is, tekintettel arra, hogy Dániel pátriárka is miniszterelnök lesz.”

Hirdetés