Dák csúcstechnológia

Bréking. A dákok találták fel a modern kommunikációt.
Hirdetés

Egy román dakológus szerint az orosz, német, brit, japán és csilei tudományos propagandagépezet által terjesztett hír, miszerint a dákok analfabéták lettek volna, nem egyéb szemenszedett rágalomnál, továbbá mélységesen sérti a nagy dák nép intelligenciáját. Victor R. meggyőződéssel állítja, ezeknek a lopott diplomás parvenüknek fogalmuk sincs a dákok fejlett civilizációjáról. Ugyanis több mint valószínű, hogy a dákok kizárólag online kommunikáltak, a Skype, Facetime és egyéb chatalkalmazások segítségével.

„Én öt éve egy szót se írtam le kézzel. Elképzelhető, hogy már nem is tudok írni. Ez azt jelenti, hogy analfabéta vagyok? Lehet. De akkor az is lehet, hogy a dákok olyan technológiák birtokában voltak, amelyekkel ezek a németek és japánok még csak most ismerkednek.” – jelentette ki Victor R. a fővárosi nagypiac szotyis bódéja mellett a múlt hétvégén tartott dakológiai konferencián.

A román dakológus határozottan állítja: a valószínűleg egy földönkívüli civilizációtól ellopott, fejlett kommunikációs technológiák híján Burebista képtelen lett volna irányítani hatalmas birodalmát. A tárgyi bizonyítékok pedig ott vannak a szemünk előtt, csak észre kell venni őket. Traianus oszlopán olyan dákokat látni, akik mobiltelefonokat használnak, a sarmisegetuzai andezit napóra pedig nem más, mint egy hatalmas antenna, melynek segítségével a dákok távoli rokonaiknak üzentek.

Továbbá mocskos hazugság, hogy a Traianus-oszlopon megörökített Decebal kardot tart a kezében. Az ominózus tárgy valójában egy okostelefon, mellyel az uralkodó éppen a szabad dákokat hívja, mentenék ki őt a rómaiak karmai közül.

Hirdetés