Maradj talpon Erdélyben!

Erdélyi szereplőket válogatnak a magyarországi kvízműsorba a Kolozsvári Magyar Napok alatt.
Hirdetés

A Maradj talpon! magyarországi kvízműsor stábja határon túli szereplőket válogat a műsorba anélkül, hogy többszöri budapesti kirándulásra késztetné őket. A szerkesztők a Kolozsvári Magyar Napok idején, augusztus 22-én a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen tartanak válogatást. 

A részvétel a válogatáson előzetes regisztrációhoz kötött: a vetelkedo@mtva.hu email címen kell jelentkezni Kolozsvár tárgymegjelöléssel és pontos telefonszámmal (országkóddal, körzettel együtt, ahogy Magyarországról hívható). 
 
A játékban való részvétel korhatára: 18-55 év. Kizáró ok lehet a szereplésnél minden olyan egészségügyi tényező, amely a résztvevő fizikai állapotát kockáztatja (ezekről a telefonos beszélgetés során a műsor készítői részletesen egyeztetnek a jelentkezőkkel).  A Maradj talpon! casting csoportját közvetlenül is el lehet érheti ezen a telefonszámon: +36 / 30 / 903 03 74.
 
A regisztrált játékosokat 22-én, a Magyar Napok pénteki napján Kolozsváron a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen várják.

Hirdetés