Tudjuk, mire vágyik a legtöbb tusványosozó

Egy kiadós zuhanyra, és mindarra, amit az reggel meg szokott előzni. Vagy követni. A táborban ugyanis egész reggel nem volt víz.
Hirdetés

Sajtóértesülések szerint villámcsapás okozta meghibásodás miatt nem volt vezetékes víz Tusnádfürdőn. Este és kora reggel a tábor körüli panziókban, reggel a táborban.

Tíz előtt, mikor beereszkedtünk az Olt melletti kempingbe, már dolgoztak a hiba elhárításán, és akkor a tábor körüli házakban már folyt a víz, ha nem is mindenhol meleg.
 
A tábor bejáratánál keletkezett egy enyhe szagfüggöny, amibe még itt-ott bele lehet ütközni, de gyorsan túl lehet lépni rajta.
 
FRISS: a szag forrásaként a szagértők azt a rengeteg forgácsot jelölték meg, amelyet tegnap a sár felitatására szórtak szét a sportpályán. Éjjel beletapostuk a sárba, most a víz kioldja belőle a rothadó fa- és gyantaillatot.
 
Tizenegykor már a táborbeli Gyöngyvirág bárban is csorgott a víz vékony sugárban. Állítólag csak idő kérdése, hogy minden csaphoz eljusson a hőn áhított nedv.
 
Vízszerelők Tusványoson
 
Ami máshonnan is jöhet hamarosan: egész reggel sütött ugyan a nap végre, de 11-re begyűltek a nagy szürke felhők. Vagyis aki nem kerül sorra a zuhanyzóban, az hasznosítsa az égi áldást, ami mindjárt a nyakunkba zúdulhat.
 

Hirdetés