Hármas befutó: Serestély-Papp-Varga

Nem csak a TIFF motorjai búgnak fel a napokban. A 4. Kolozsvári Ünnepi Könyvhété is.
Hirdetés

Beindul a fesztiválcirkusz. Holnap, május 30-án, pénteken startol a TIFF. És ma, május 29-én, csütörtökön a 4. Kolozsvári Ünnepi Könyvhét. Lehet, hogy ennyi előnyre szüksége is van a könyvnek a filmmel szemben.

Na de, mit is akarunk most kidobolni? Az Erdélyi Híradó él, mert élni akar, mint az élet. Három szerző idén megjelent kötetét mutatják be a könyvhéten. A bemutatók helyszíne a Bulgakov Irodalmi Kávéház. A banzájokat az Erdélyi Magyar Írók Ligája szervezi. Tehát, kronológiai sorrendben:

1. Ma, május 29-én, csütörtök este 19.00 órától Serestély Zalánnak tapsolhat a jónép. A kötet címe Feltételes átkelés, és verseket tartalmaz. A könyvet Borbély András mutatja be.

2. Május 31-én, szombaton este 19.00 órától Papp Attila Zsolt van soron. A kötet címe Vízimozi, és szintén verseket tartalmaz. A bemutatóember Szántai János.

Hirdetés

3. Június 1-én, vasárnap, gyermeknapon, este 19.00 órától Varga László Edgár zárja a sort. Kötetének címe Cseréptavasz, és SZINTÉN verseket tartalmaz. (Bakker, prózát itt már nem ír senki?) A könyvről beszél Selyem Zsuzsa.

Na kérem. Éljen az Erdélyi Híradó. Éljen Az E-MIL. Éljenek a köttők!

Hirdetés