Nem csak frizurában, vizuálban is erősek

No woman, no cry - nagyjából így lehetne summázni a Face Today friss cuccát. De nincs az a férfibú, amit a rakendrol ne tudna gyógyítani. Az MTV lapzártáig még nem kereste meg őket, vigasztaló csajok annál többen.
Hirdetés
„Amikor Előd megkeresett az ötlettel, akkor ez volt a legjobb daluk. Aztán sokáig húzódott a projekt, mert amire elkészült, már három másik videót leforgattunk a bandával. Arra törekedtünk, hogy a témához és a zenéhez leginkább illeszkedő képi megvalósítást találjuk el” – mondta András Gábor, a klipp rendezője, aki szerint ma már nem elég a zenédet egy képpel feltöltened a Youtube-ra: le kell kötnöd a befogadó figyelmét, hogy vizuális élményben is része legyen. 
 
A sok helyszín, az óriási nyersanyag miatt több mint két hónap alatt készült el a végleges változat. A srácoknak

hatalmas élmény volt a forgatás.

„Az emberek általában nagyon segítőkészek voltak – meséli Gábor, – a forgatási engedélyeket is viszonylag hamar sikerült megszereznünk.” Érdekes reakciók voltak például a RATUC-on: az emberek csak álltak a megállókban, és nem tudták eldönteni, hogy akkor most fel üljenek, vagy ne. 
 
Megtudtuk, hogy a legizgalmasabb mégis a junkyardos forgatás volt. „Az utolsó percekben odajött a tulaj, hogy abba kéne hagyjuk, mert

feljelentették a kocsmát csendzavarás miatt,

és lent már várakozik a rendőrautó. Savanyú szájízzel, de le kellett állnunk a koncerttel is, és a forgatással is.”
 
Az udverhelyi zenekar idén nyáron a Szigeten is fellép.

Hirdetés