Vicces kedvében van Kiss Sándor

Sértésnek vette volna, ha olyan időkben, amikor az államfőt meg a miniszterelnököt is vizsgálják, épp őt hagyták volna ki, mondja Kiss Sándor, a Bihar megyei közgyűlés korrupcióval gyanúsított RMDSZ-es elnöke.
Hirdetés

„Az, hogy egy ilyen időszakban, amikor az egész ország vizsgálat alatt van, az államelnököt, a miniszterelnököt és egy sor embert vizsgálnak, és engem ki akartak hagyni, ez már szinte sértésnek tűnt egy ilyen fontos választási évben” – jegyezte meg viccesen csütörtöki sajtónyilatkozatában Kiss Sándor, a Bihar megyei közgyűlés alelnöke, akivel az Országos Korrupcióellenes Ügyosztály (DNA) nagyváradi ügyészei aznap közölték, hogy – amint arról beszámoltunk – csúszópénz elfogadása, pénzmosás és hatalommal való visszaélés gyanújával bűnvádi eljárás indult ellene.

Kiss Sándor ugyanakkor rámutatott, azokat az ügyeket, amelyeket most a DNA vizsgál, korábban több ízben is ellenőrizték, majd az ügyet le is zárták.

„Abban reménykedem, mint bármilyen normális ember, hogy az ország Nyugatra és nem Keletre tart, és így az igazság valóban igazság lesz” – zárta közleményét Kiss Sándor.

Az ügy érdekes részletei és az érintettek korábbi, ellentmondásos ügyei az alábbi linken.

 

Hirdetés