Szentgyörgy megmutatja

Mintegy háromszáz programmal várják az érdeklődőket idén a sepsiszentgyörgyi Szent György Napokon. Lesznek koncertek, színházi előadások és kiállítások, mindez április 26. és május 4. között.
Hirdetés

A fesztivál első napján mások mellett Illényi Katica és zenekara ad koncertet, lesz csángódélután és moldvai csángó táncház, április 30-án pedig dzsesszkoncert, kiállítás az Árkosi Tájmúzeum gyűjteményéből és Gajai Ágnes színművésznő egyéni előadása. Május 1-jén nyílik a kézműves vásár és a borudvar, este pedig Mobilmánia nagykoncertre várják az érdeklődőket. Másnap úszós horgászverseny, Szent György-napi ünnepélyes felvonulás, néptánccsoportok előadása és harcművészeti bemutató szerepel a kínálatban. Este Balázs Elemér Group dzsesszkoncert, humor show, Black Betty blueskoncert és Tankcsapda koncert lesz. Május 3-án többek között sport- és ügyességi vetélkedőkön lehet részt venni, a közönség találkozhat Lovasi Andrással, este pedig élőben meg is hallgathatják őt a Kispál és a Borzzal. A fesztivál zárónapján a Transylmania, Rúzsa Magdi és zenekara, illetve a The Carbonfools ad koncertet.

Ez persze csak egy kicsinyke szelete az egésznek, bővebb információkért érdemes meglátogatni a rendezvény honlapját a lentebbi linken. A Szent György Napokra amúgy immár a huszonharmadik alkalommal kerül sor, a szervező a helyi Pogármesteri Hivatal és a Pro Georgio Sancto Alapítvány.

Hirdetés