Megint román vagy

Folytatódik a "Román vagy, ha..." sorozat! Ezúttal nem Cenzurat, hanem Epic Show néven – részben átfedésekkel, de továbbra sem túl PC módon.
Hirdetés
A műsor egyébként március 15-én este volt látható online, az adevarul.ro-n és a Prima TV-n… illetve ez utóbbin végül elmaradt a közvetítés.
 
A történet eléggé zavarosnak tűnik, a tévé vezetőségének hivatalos indoklása szerint az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) “túl durvának” találta a benne szereplő poénokat. A madarak azonban azt csiripelik, hogy a négy tréfamestert – Bogdan Bob Rădulescu, Tibi Codorean, Dragoș Stan és Adrian Cucu – köti a korábbi szerződésük. Legalábbis Pászkány Árpád ügyvédei szerint, akik ezzel ostromolták a bukaresti kereskedelmi tévéadót. 

 

Mint tudjuk, a fiatalemberek korábban a Pászkány tulajdonában lévő Look TV-n borzolták a kedélyeket politikailag meglehetősen inkorrekt pamfletműsoraikkal, mindaddig, amíg a tulajdonos szépen kinyírta az általuk működtetett Cenzurat-ot.
 
UPDATE: Pászkány Árpád közben eladta az általa birtokolt tévécsatornákat. A történet így még zavarosabb, de ezért szeretjük a román médiavilágot.

Hirdetés