A Városligeti tó Aradon | A kép forrása a mandri.ro
Tragédia
szabot
2018. szeptember 3. hétfő, 15:49
A halál okát még nem állapították meg.

Az aradi Városligeti-tóból emelték ki a katonai tűzoltók egy nő holttestét hétfő reggel – közölte az Agerpres hírügynökség az Arad Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőségre hivatkozva.

A hatóságokat hétfőn reggel 8-kor értesítette valaki az 112-es sürgősségi hívószámon, hogy egy nő holtteste lebeg a tó vizén. A katasztrófavédők kiemelték a holttestet a vízből, de egyelőre nem sikerült megállapítani a halál okát. Az asszony körülbelül 60 éves volt, személyazonossága nem ismert, ugyanis nem találtak nála semmiféle igazolványt. 

George Pleşca őrnagy, a tűzoltóság szóvivője szerint a hatóságoknak egyelőre nincsenek információik arról, hogyan került a nő teste a vízbe, az esetnek egyetlen szemtanúja sincs. A holttestet törvényszéki orvostani vizsgálatnak vetik alá, az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/27997
Megvásárolta az értékes ingatlanegyüttest.
Jelenben a múlt: tekintse meg Dani Amariei képsorozatát.
Azért is részt vesz a kabinet ülésein. Nehogy már valami olyasmit fogadjanak el, ami nem tetszik neki.
Hiába szajkózzák egyesek ismét a magyarveszélyt, Erdély elszakításának rémképével már nem lehet meggyőzni a gazdasági önrendelkezést akaró erdélyi városvezetőket.
Az erdélyi és bánsági városok után újabb régió képviselői szállnak be a bukaresti „fejlődési” modell elleni harcba.
Felelős politikus nem tesz ilyet! – szólt az intelem.
Ma jelentette be, hogy jövőre újra indul, és semmi kétségünk afelől, hogy meg is választják.
Áram és víz nélkül maradt vasárnap teljes Lugos. Temes megyében 45 ezer ember hiányolja a 20. század civilizatorikus vívmányát, a villanyt.
Alig egynapos, de már emlékművet kapott.
Százak próbálják kiásni Temesvárt a hóból, míg Robuék dísztanácsüléseznek. De hát mit tegyenek, ha most van az évforduló?
Januárban Kolozsváron tapsolhatunk a USNK-nak.
Mert a hivatalnak nincs pénze alkalmazottra.
Az új alakulat a MRI helyét veszi át.
Ha mindenki olyan hitelesen és érdekesen beszélne a függőségről, mint Kalóz János pszichológus-addiktológus, lehet, hogy kevesebb szerhasználó lenne. Megtudtuk, mitől lesz függő valakiből és hogyan lehet ebből kimászni.