Untold-abszurd: Ön fizetne tízezer eurót négy napra egy szállodaszobáért, melyben DJ-pult is van?

Mert bizony van ilyen a kolozsvári kínálatban. És naná, hogy akadt olyan fesztiválozó, aki élt a lehetőséggel...

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy az Untold fesztivált megelőzően fellendül a pofátlanul drága szállások piaca az önmagát okos (smart) városként számon tartó Kolozsváron, idén azonban új szereplő jelent meg a prérin, nem is akárhol.

A Radisson nemzetközi szállodalánc kincses városi hoteljéről van szó – amely a stadion melletti egykori sportszálló felújított, ötcsillagos „változata” –, amely épp annak a területnek a kellős közepén csillog-villog, amelyet

az Untold szervezői bekerítenek a tuctuc-parádé idejére.

Nem csoda hát, hogy a vendéglátóipari egység marketingesei ki is találták, hogy ennek a lehetőségnek bizony nem érdemes hátat fordítani, sőt: a fesztivál idejére tematikus szállodává alakul a Radisson Blu, ahol aztán lesz mindenféle koktélparti, exkluzív buli, kivételes kulináris élményparádé – ez derül ki legalábbis abból a reklámszagú közleményből, amely ma jelent meg a helyi és országos médiában.  Akinek van pénze lóvéra, most örülhet.

Na de itt jön a kis meglepetés is, ami nem kicsit abszurd:

egy japán turista állítólag több mint tízezer eurót pengetett ki négy napra az egyik luxusszobáért – melynek az ablakaiból amúgy is rálátása van a csodálatos fesztiválra –, amelyben a nagyvonalú vendég számára még egy DJ-pultot is felszereltek!

Ha esetleg Honda úrnak nem lesz elege abból a több tucat lemezlovasból, aki majd reggeltől reggelig fogja pakolni a zenemuzsikát az ablakai alatt, ő is

megpróbálkozhat majd a potméter-csavargatás művészetével.

Hirdetés

Arról amúgy nem szól a fáma, hogy küldenek-e neki a szobájába egy szelektor urat, ha mondjuk arra vágyik, hogy más pakolja a zenét, miközben a franciaágyán ugrál a szív alakú napszemüvegében. De hátha majd jövőtől ez is belekerül a kínálatba.

Szóval őrület, hogy mik vannak!

Az Untold fesztivál amúgy idén augusztus 4–7. között zajlik, a programját itt lehet böngészni.

Hirdetés