Online kurzus közben örömlányok hirdetéseit böngészte egy tanár, a diákok szeme láttára (VIDEÓval)

Az egyetemi oktató elfelejtette, hogy megosztotta a képernyőjét.

Hirdetés

Rendesen megviccelte az online oktatás a szebeni Lucian Blaga Tudományegyetem egyik professzorát. A közgazdasági fakultás 61 éves oktatója egy kurzus alkalmával egyszerűen megfeledkezett arról, hogy egyszerre 42 diák látja a megosztott képernyőjét, és egy videó tanúsága szerint elkezdte böngészni a helyi örömlányok hirdetéseit az egyik portálon.

Az esetről készült felvétel természetesen nagyot ment a diákok körében, így Nicolae Balteș professzor úrnak is nyilatkoznia kellett az ügyben. A Turnul Sfatului nevű helyi portálnak azt mondta, nem kívánja kommentálni az ügyet, de gyanítja, hogy hackerek áldozata lett, különben is sokszor hallotta már az informatikus kollégáitól, hogy mostanában gyakran próbálták feltörni az egyetem postaládáját.

Nicolae Balteș azt is hozzátette, keres egy jó ügyvédet és bűnvádi feljelentést tesz az ügyben. Eközben az egyetem vezetősége belső vizsgálatot rendelt el, s amennyiben kiderül, hogy valóban etikai vétség történt, annak komoly következményei is lehetnek.

Hirdetés