Nosztalgiázzunk egy kicsit: Al Bano és Romina Power Kolozsváron énekel novemberben

„Felicità, È tenersi per mano, Andare lontano, La felicità, È il tuo sguardo innocente, In mezzo alla gente La felicità”.

Hirdetés

Ha az 1980-as években valaki végzett volna egy közvélemény-kutatást Erdélyben, vagy bárhol máshol Kelet-Európában, a középkorúak körében arról, hogy ki a legesleglegebb a könnyűzenében (akkor még így mondták), akkor szinte biztosan az lett volna az eredmény, hogy Al Bano a legeslegjobb hangú énekes, Romina Power pedig a világ legeslegszebb énekesnője.

A 71 éves amerikai Romina Power és a 79 éves olasz Al Bano korábban már jártak Romániában, de csak Bukarestben léptek fel. Novemberben ismét eljönnek, de most Bukaresten kívül Kolozsváron is énekelnek (eredetileg 2021-ben jöttek volna, de akkor a járványhelyzet miatt lefújták a fellépést). És tekintve, hogy a Kolozsváron pár éve indult retródiszkós nosztalgiakoncert-sorozaton fellépő 80-as és 90-es évekbeli világsztárok mekkora teltházas sikereket arattak, biztosnak tűnik, hogy Al Banoék november 13-i BT Arénabeli koncertjén sem lehet majd egy tűt leejteni.

A koncertre többek között az Eventim, az Entertix, a MyTicket oldalán és a Cărturești könyvesboltokban lehet jegyet vásárolni.

Hirdetés