Kormánykoalíciós botrány: kirúgták a PSD-t mocskos szájjal gyalázó liberális ifik egyik vezérét

Valakinek el kellett vinnie a balhét, miután a PNL fiataljai úgy gyalázták a szociáldemokratákat egy tengerparti rendezvényen, mintha a két párt nem is közösen kormányozna.

Hirdetés

Jaj, mekkora dráma van a koalícióban, kérem: képzeljék el, hogy megfosztották tisztségétől a Nemzeti Liberális Párt (PNL) ifjúsági tagozatának a főtitkárát, Octavian Opreát az ifik nyári egyetemén történt kínos incidens miatt.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Fekete-tenger partján található Venus üdülőtelepen megtartott rendezvényen az esti bulizás a koalíciós partner PSD önfeledt gyalázásába torkollt, előkerült a szocdem-kormányok idején lezajlott tüntetések egyik fő szlogenje is, miszerint M..e PSD, vagyis hogy a PSD bekaphatja, s persze az anyázás sem maradt el. Aki nagyon unatkozik, itt újra megnézheti a remek felvételt.

A liberálisoknak kellett néhány nap, míg kiderítették, kinek kell majd elvinnie a balhét, aztán meg is nevezték a főkolompost. Octavian Opreát nem csak a pártban betöltött tisztségétől fosztották meg: volt neki a kormánynál egy zsíros állása is (a digitalizációért felelős hatóság alelnöke volt), de ma szóltak neki, hogy nézzen más meló után.

Hirdetés