Így pecázza ki Emil Boc a jó pont(y)okat a választópolgároktól! (FOTÓK)

Kolozsvár multikulti polgármestere lassan minden választás előtti lépéséről élőben tudósít. Ezúttal élő(hal)ben.

Hirdetés

Komolyan, hát lehet nem imádni ezt a drága jó embert? Cukibb, mint bármely Facebookra kicsapott kutyuli meg ciculi. Sőt, kenterbe veri a Facebook-költők reggeli lájkkönyörgéseit is.

A minap fákat ültetgetett a járda kellős közepére, most pedig halakat ereget a Györgyfalvi negyedi tavakba. Pontyokat. Jó pontyokat. Amelyeket érvényes horgászengedéllyel majd szépen ki lehet rántani a vízből. Ha eljön az időny. Bocsánat, idény.

Egyébként, ha jól megnézi a képet, kedves Olvasó, megfigyelheti, hogy derék polgármesterünk szinte, de tényleg, szinte a vízen ÁLL!

És ha már a bibliai asszociációknál tartunk: emlékszik, ugye, kedves Olvasó, ama bizonyos Simon Péterre meg a többi halászra, akik egész éjjel a hálójukat fogták, halat egy szemet se? Aztán, amidőn jöve Jézus és a halászok az Ő útmutatása szerint jártak el, azonnal tele lettek a hálók? Vagyis: ha Boc mester útját járjuk, megtelik a hálónk. Tádámm!

Hirdetés

A polgármester úrra visszatérve: naná, hogy reméli, az újabb jó húzással újabb jó pont(y)okat szerez a választópolgároknál, akik hamarosan a helyhatósági urnák elé járulnak. Bár, őszintén, nem is értjük, miért erőlködik, ellenfele ugyanis nemigen van.

És aki szeretne több halat, no meg több Bocot nézni, tessék:

Hirdetés