Hülye vicc: egy lány azzal szórakozott, hogy óvszereket lyukasztott ki egy áruházban az egyik erdélyi városban (VIDEÓval)

„Hőstettéről” felvétel is készült.

Hirdetés

Amilyen ostoba, legalább annyira felelőtlen „viccet” talált ki egy lány: tűvel szurkált ki óvszereket egy dobozban egy áruházban.

Az eset Nagyszebenben történt egy Auchan áruházban, a főszereplő pedig nem hogy nem tartotta titokban, de egyenesen filmfelvétel is készült róla, amit feltöltött a TikTokra.

A videón látható, amint kivesz a dobozból egy óvszert, átszúrja, majd azzal a megjegyzéssel, hogy „Háromból egy, vajon mekkora az esély?” visszateszi a dobozba, a dobozt pedig a polcra.

Az áruházlánc a videó nyilvánosságra kerülését követően közleményben tudatta, hogy minden áruházában elrendelte az óvszeres dobozok átvizsgálását, az érintett nagyszebeni üzletben pedig minden, a polcra kihelyezett óvszert tüzetesen átvizsgáltak.

Emellett plakátokat is kihelyeztek, amelyeken a „csínyre” figyelmeztetik a vásárlókat, és felkérik őket, hogy jelezzék, ha megrongált terméket találtak.

Hirdetés

Az áruházlánc azzal próbál mindenkit nyugtatgatni, hogy kevés a valószínűsége, hogy a kilyukasztott óvszerek kikerülhettek az üzletből, mivel rendszerint a pénztárosok és a vevők is megvizsgálják a termékek csomagolását – de azért nem vennénk mérget arra, hogy ebben igazuk van.

A közlemény szerint egyébként egy év alatt nagyjából 100 000 lej értékű óvszert semmisítenek meg a megrongálódott csomagolás miatt.

A vicces kedvű lány várhatóan nem ússza meg egy kis dorgálással: feljelentést tettek ellene.

Hirdetés