Ha 18 éves vagy, bújj ki a szobádból, és utazgass inkább ingyen Európában!

Az Erasmus+ programját ugyanis neked találták ki.

Hirdetés

Kedves 18 éves fiatal, ha már minden tartalmat megnéztél a TikTokon, unalmas az Insta is, a Facebook meg nem menő, akkor itt a nagy lehetőség, hogy ingyen utazgass Európában az Erasmus+ program segítségével.

A lehetőséget évente kétszer hirdetik meg, az aktuális fordulóra tegnaptól (április 7.) egészen április 21-ikéig lehet jelentkezni. Ezúttal azok pályázhatnak, akik 2003. július 1. és 2004. június 30. között születtek (az említett dátumok is beleértendők).

Ha ebben az időszakban születtél, és szeretsz utazni, akkor kattints ide, majd arra a magenta vagy bugyirózsaszín vagy milyen színű APPLY NOW gombra, és töltsd ki a jelentkezési adatlapot. Aztán reménykedj, hogy kiválasztanak, és nyakadba veheted Európát 2022. július 1. és 2023. június 30. között – na persze nem egy egész évig: legfeljebb 30 napig lehet élni a lehetőséggel.

Utazhatsz egyedül vagy mehettek négyes csoportban is, ami már igazi rajság. Ja és az utazásban még az is jó, hogy közben megpakolhatod az Instádat menő képekkel, amiket közben készítettél.

Szóval hajrá, fiatalok!

Hirdetés