Egy oltásellenes megszeppent tanácsa a kórházból: oltsátok be magatokat!

Diana Şoşoacă egyik legnagyobb zilahi híve elkapta a koronavírust, és átértékelte az egész addigi életét.

Hirdetés

Egy igazi vakcinaellenes prédikátor, egy vírustagadó hős jött rá, hogy eddig marhaságokat beszélt, miután elkapta a koronavírust, és elég ramaty állapotba került. A zilahi Kovács Ernőről (vagy ahogy a Facebookon magát nevezi, Erno Kovacsról) van szó, aki a parlamenti sikítófantom, Diana Şoşoacă elkötelezett híveként, eddig két pofára hirdette, hogy az oltás méreg, a vírust kitalálták, és az AUR járványszabály-ellenes tüntetéssorozatainak helyi kiadásain is aktívan részt vett.

Tegnap este azonban kétségbeesett posztot tett közzé a Facebook-oldalán: egy fényképet, amelyen oxigénmaszkot visel, feltehetően a kórházban, a rossz helyesírású szöveges részben pedig leírta, hogy óriási hibát követett el azzal, hogy nem oltakozott, és mindenkit arra buzdít, hogy ne húzzák az időt. Egyben hősnek nevezi az orvosokat, és bocsánatot kér tőlük a korábbi bizalmatlanságáért.

Később azonban módosította a bejegyzést, ebben már csak annyi szerepelt, hogy a Covid–19 valóban létezik, de az oltásra buzdító rész már eltűnt belőle.

Végül – feltehetően az oltásellenes cimborái nyomására – végleg kitörölte az egészet.

Hirdetés

Más, az oldalán lévő posztok alatt azonban felháborodott kommentek jelentek meg, amiért törölte az eredeti bejegyzését, és többen is felszólítják, hogy menjen haza lábadozni, hiszen nincs is semmiféle vírus, esetleg kezeltessem magát Şoşoacával, és a többi oltásellenes barátjával, akiknek a hibájából rengetegen haltak már meg.

És tényleg: Kovács Ernő most kórházban lábadozik, miközben a hozzá hasonló vírustagadó hangadóknak hála sok helyen már nem férnek be a fuldokló betegek a kórházakba…

Hirdetés