DALPREMIER: Nincs az a vírus, ami kiölné belőlünk a vendégszeretetet – üzeni a Teddy Queen (VIDEÓval)

Persze mindenki üljön otthon, és közben megnézheti a gyergyói zenekar új videoklipjét.

Hirdetés

Két jó hírrel tudunk szolgálni a gyergyószentmiklósi Teddy Queen háza tájáról: a zenekarnak idén nagylemeze jelenik meg, melynek beharangozójaként máris kaptunk egy új, videoklippel „megtámogatott” dalt.

Karantén ide vagy oda, a srácok a vendégszeretet, a nyitottság fontosságára szeretnének emlékeztetni mindenkit a Hétfő várjon című új dalban, erre kíván reflektálni a Török Arnold és Kusztos Dávid által készített videoklip is, melyet koncertfelvételek bevágásával tettek mozgalmasabbá.

Amúgy persze mindenki üljön otthon, ezt teszi a zenekar is, ha már nem indulhatott el tavaszi turnéra. Inkább idézzük fel együtt, milyen jól tudott esni a járvány előtti világban, amikor a váratlanul betoppantak hozzánk a haverok egy-két üveg bármivel. Például egy ilyen péntek estén.

Ebben segít most a Teddy Queen:

Hirdetés

 

Az indie/alternatív rockzenét játszó zenekar 2016 tavaszán alakult, 2018 óta zenélnek Teddy Queen néven. 2019-ben jelent meg második kislemezük, amelynek címadó dala, a Nem szól rám senki a magyarországi Ígéretes titánok tehetségkutató által meghirdetett versenyen az év dala lett. A Minden a helyén című dalukat a Petőfi Rádióban a hónap dalává választották 2020 novemberében, egyben ez volt az erdélyi VIBE Fesztivál himnusza is.

Hirdetés