Bűnvádi eljárás indult a tanárok ellen uszító, kiskorúakkal flörtölő Cumpănașu ellen

A romániai közélet egyik legtenyérbemászóbb figurája nagyon ráfázhat az internetbetyárkodásra, miután egyre több gusztustalan részlet derül ki a ténykedéséről.

Hirdetés

A rendőrség úgy döntött, véget vet Alexandru Cumpănașu internetes ámokfutásának, aki a főleg a kiskorúak körében népszerű TikTokon minden megnyilvánulásával az oktatási rendszer, az iskolák és a tanárok ellen uszítja a követőit.

Bukarest 4. kerületi rendőrsége szerdán hivatalosan is közölte, gyűlöletbeszéd és diszkrimináció miatt hivatalból indít bűnvádi eljárást a romániai közélet egyik legtenyérbemászóbb figurája ellen.

Az előzményekről itt számoltunk be részletesen két nappal ezelőtt, azóta azonban kiderült, hogy ez a gátlástalan Cumpănașu ennél undorítóbb dolgokat is művel az említett videómegosztón: például imád csevegni kiskorú lányokkal, a beszélgetések pedig hemzsegnek a szexuális tartalmú célozgatásoktól.

Egy videóban például azt magyarázza egy diáklánynak, hogy ő bizony nem használ pénisznövelő krémet, mivel őt megáldotta a természet. Arról nem beszélve, hogy a Rise Project nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen ez a magyargyűlölő politikai szélhámos épp szerelmet vall egy 15 éves lánynak.

Hirdetés

De ez még nem minden: egy bukaresti lány azzal vádolta meg „hősünket”, hogy egy Whatsappon folytatott beszélgetés alkalmával Cumpănașu órákig könyörgött az akkor még kiskorú diáklánynak, hogy bújjon ágyba a feleségével, mert ezt ő nagyon szeretné végignézni.

Korábban egyébként arról is írtunk, hogy Alexandru Cumpănașu ellen már a DNA vádat emelt egy európai pénzekből lebonyolított projekt során elkövetett hamis adatszolgáltatás miatt, de a caracali gyilkosságból politikai hasznot kovácsoló, magyargyűlölő opportunista disznóságait egyre nehezebb összeszámolni.

Hirdetés