Alsónadrágra vetkőzve kínált állást egy fiatal nőnek egy PNL-s polgármester (VIDEÓval)

Bár videofelvétel is készült a rendhagyó „állásinterjúról”, a 61 éves elöljáró mindent tagad.

Hirdetés

Kínos helyzetben találta magát egy Brăila megyei PNL-s polgármester, Stan Malinche, aki a múlt hétvégi pártkongresszus előtt egy nappal, bukaresti szállodaszobája magányában illetlen üzeneteket küldözgetett egy fiatal nőnek. A hölgyre a Facebookon talált rá, először bókolni kezdett neki, majd üzenetekkel bombázta, végül élő bejelentkezésben mutatta meg bájait, miközben állásokat ajánlott fel a légyott reményében.

Gropeni település polgármestere először habozott, személyesen akarta megbeszélni az együttlétért járó előnyöket, végül azt ígérte a lánynak, hogy bármilyen állást megkaphat a polgármesteri hivatalban, akár a szociális ügyekkel foglalkozó osztályon, akár a közbeszerzési irodában vagy az adóügynél.

Miután a huszonéves nő elküldte a bizonyítékokat a sajtónak, hogy mindenki láthassa, miféle ember az ötödik mandátumánál tartó politikus, a polgármester mindent tagadott. Azt állítja, manipulált fotókról és videókról van szó, és nem is ismeri a hölgyet.

Pár évvel ezelőtt egy rózsaszín alsógatyában pózoló Termes megyei elöljáró bukott le hasonló körülmények között, őt nemhogy elmarasztalta volna, egyenesen kitüntette a romániai községek egyesülete.

Hirdetés