Bírja az angol humort? Már a Digi alapcsomagjában is elérhető a remek brit sorozatokat kínáló BBC First

Új szórakoztató tévécsatorna debütált Romániában, mely az átlagos felhozatalhoz képest nem is olyan rossz.

Hirdetés

A Digi TV új műsorrácsában, az alapcsomag részeként már pár hete elérhető, a BBC Studios azonban hivatalosan most jelentette be, hogy Romániában is megjelent a BBC First csatorna, mely elsősorban a BBC gyártásában készült brit sorozatokkal szórakoztatja a közönséget. Az angol nyelvű tartalmakat román feliratokkal sugározzák, így az angolul nem tudó, de románul értő nézőknek is szólnak.

A csatorna műsorába több, a kritikusok által pozitívan értékelt sorozat is bekerült, ilyen a Letöltendő idő (Time) krimisorozat, a Hajsza a szerelemért (The Pursuit of Love) romantikus dráma, a Rongybaba (Ragdoll) krimisorozat vagy az Ez most fájni fog ( This is Going to Hurt) komédia.

Az angol humor egyik legfőbb motorjának számító BBC stúdiók mostanában ontják a szakma által elismert sorozatokat. Ahogy a kereskedelmi igazgató fogalmazott, virágzik a brit dráma, a BBC pedig mindent megtesz, hogy a szerzőktől a producerekig, a kamerák mögött és a kamerák előtt állókig a szakma legtehetségesebb alkotóit vonja bele a tartalomgyártásba.

A televíziós csatornák közül mindenesetre már abból a szempontból is kitűnik, hogy kevesebb reklámmal bombázzák a nézőket.

Hirdetés