jól kisütötte!
Szerző: Főtér.ro
2019. május 15. szerda, 19:42
Diószegi László így büntetné meg a rájátszásban katasztrofálisan teljesítő játékosait.

Nem hozta meg a várva várt ébresztőt az edzőcsere a Sepsi OSK-nál, a csapat továbbra is látványosan motivációhiánnyal küzd, és kilenc meccsen mindössze három gólt és egyetlen árva pontot szerzett a felsőházi rájátszásban. A Sepsiszentgyörgyön pékséget is működtető Diószegi László klubtulajdonos ezért úgy döntött, megmutatja a játékosainak, miről is szól a kenyérkeresés a stadionon túli világban.

„Elküldöm őket dolgozni a pékségbe, éjszaka, harmadik váltásban, hogy lássák, mennyit kell dolgozni sokkal kisebb fizetésért. Az alkalmazottaim sokkal többet dolgoznak, mint ezek a játékosok, jóval kevesebb pénzért, és az ország legjobb kenyerét teszik az asztalra” – fakadt ki a Gazeta Sporturilor sportlapnak adott interjúban a székelyföldi vállalkozó.

Diószegi azt is elárulta, hogy a fizetések mellett a játékosoknak 900 eurós bónuszt is ígért minden győzelemért a rájátszásban, de még így sem tudta motiválni őket. „Szerintem már rég vakációra mentek. Ha nem is karácsonykor, de február óta biztosan” – tette hozzá a klubtulajdonos.

Diószegi László pékségét egyébként februárban mi is meglátogattuk, s hát bizony nem cseréltünk volna az izzasztó hőségben dolgozó munkásokkal. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31181
Ha ilyen oktatási rendszerbe kerülnek a gyerekek, nem csodálkoznánk, ha Románia felnőtt lakói még kevesebb gyermeket vállalnának.
Temesvár nemrég megválasztott kulturális nagykövete mondja ezt, a leghíresebb élő román karikaturista. Egyenesen bele a tévébe.
Egy tervezet szerint drasztikus adóval sújtanák a nagy összegű különleges nyugdíjakat.
A Papaver rhoeas szökkent szárba szerelemvörösen a lélektelen aszfaltból.
Hip-hopban mondják el, hogy milyen gáz az oktatási rendszer.
Fura módon Viorica Dăncilă miniszterelnök asszonyt ezúttal elkerülte a bakik ördöge. Aggódnunk kellene vajon?
A gigatranzakció most már véglegesnek tekinthető.
Korrekt! De tessék majd megnézzni a tizenötödiket. Te jó Isten, mi lenne a mioritikus hazában, ha Magyarország is nyilvánosan előállna egy ilyennel.
Könnyített próbákkal tennék vonzóbbá az egyenruhát a lustuló fiatalok számára.
Romániában egyértelmű az oktatási szocializmus katasztrófája.
Megvan az első bírság a Szamos-parti szemétdomb miatt.
A kolozsvári focicsapat Bilel Omrani mesterhármasával ejtette ki a kazah Asztanát, jöhet az izraeli Maccabi Tel-Aviv.
Néhány beszédes számadat arról, hogy a román állampolgárok hogyan képzelik el a jövőjüket, hogyan viszonyulnak a mobilitáshoz.
Felháborító történet, természetesen a román vizsgáról.