jól kisütötte!
Szerző: Főtér.ro
2019. május 15. szerda, 19:42
Diószegi László így büntetné meg a rájátszásban katasztrofálisan teljesítő játékosait.

Nem hozta meg a várva várt ébresztőt az edzőcsere a Sepsi OSK-nál, a csapat továbbra is látványosan motivációhiánnyal küzd, és kilenc meccsen mindössze három gólt és egyetlen árva pontot szerzett a felsőházi rájátszásban. A Sepsiszentgyörgyön pékséget is működtető Diószegi László klubtulajdonos ezért úgy döntött, megmutatja a játékosainak, miről is szól a kenyérkeresés a stadionon túli világban.

„Elküldöm őket dolgozni a pékségbe, éjszaka, harmadik váltásban, hogy lássák, mennyit kell dolgozni sokkal kisebb fizetésért. Az alkalmazottaim sokkal többet dolgoznak, mint ezek a játékosok, jóval kevesebb pénzért, és az ország legjobb kenyerét teszik az asztalra” – fakadt ki a Gazeta Sporturilor sportlapnak adott interjúban a székelyföldi vállalkozó.

Diószegi azt is elárulta, hogy a fizetések mellett a játékosoknak 900 eurós bónuszt is ígért minden győzelemért a rájátszásban, de még így sem tudta motiválni őket. „Szerintem már rég vakációra mentek. Ha nem is karácsonykor, de február óta biztosan” – tette hozzá a klubtulajdonos.

Diószegi László pékségét egyébként februárban mi is meglátogattuk, s hát bizony nem cseréltünk volna az izzasztó hőségben dolgozó munkásokkal. 

 

comments powered by Disqus
A bejegyzés trackback címe: http://foter.ro/trackback/31181
A lelkészség köré alakult közösség a második családot jelenti fiatalok százainak az egyetemi évek során. A szülinapon jártunk, ahol a résztvevők örömeikről, élményeikről és egy évtizedes tragédiáról meséltek nekünk.
Mit mondott Emil Boc a beiktatáskor?
Nézzük meg jól ezt az országot. képesek vagyunk még itt élni? Sabin Gherman írása.
A kolozsvári Vasile Lechințan egy ideje azzal foglalkozik, hogy ilyen hangvételű leveleket irkál magas rangú világi és egyházi címzetteknek.
Sikerült egy gyomorfertőzésből politikai botrányt kavarni.
Háborús körülmények között olyan társadalmi összefogást valósított meg Észak-Erdélyben ez a párt, amelyre sem előtte, sem utána nem volt példa. Kötetbe foglalták rövid, de annál izgalmasabb történetét.
A történész szerint a románok inkább a kommunizmusból származnak, mint a dákoktól vagy a rómaiaktól. És mond egyéb meredek dolgot is az alábbi interjúban.
Csak úgy csattogtak a (lakk)cipők a kövezeten. Rég nem vonult be senki ilyen méltósággal a kincses város kellős közepébe.
Kelemen Hunor azt állítja, az úzvölgyi cirkusz verte ki a biztosítékot.
Már építkezési engedélyt sem kérnek a vidéki beruházásokhoz.
A börtönviselt ex-miniszterelnök, Adrian Năstase is idejét érezte egy kis hergelésnek. Sőt, az aradi Szabadság-szobor újralebontásával is fenyeget.
Iohannis mindenesetre hatalmas változásokat vizionál hétfőtől, és meg is fenyegette Dragneáékat.