Család, referendum, melegházasság – Önnek mi a véleménye ezekről?

Mit tervez a hétvégére? Szavazzon hát ízibe!
Hirdetés
Ön részt vesz-e a hétvégi népszavazáson?

Szavazni fogok, mégpedig igennel, mivel a család egy férfiból és egy nőből áll, ez van a Bibliában, eszerint éltek őseink is az elmúlt évezredekben, és én is így akarom nevelni a gyermekeimet. Ez Isten és a világ rendje, nem véletlenül tanítja így nekünk az egyház!
Kifejezetten azért megyek el és szavazok igennel, hogy megakadályozzam a homoszexuálisok összeházasodásának a lehetőségét. Ha ez homofóbia, akkor vállalom!
Részt veszek és nemmel szavazok, mert nem értek egyet a felvetéssel, egy családot nem a törvény tesz családdá, hanem a szeretet és az összetartozás érzése, attól függetlenül, hogy kikről van szó, heteroszexuális párokról, csonka családokról vagy homoszexuálisokról. Ember legyen, az a lényeg!
Nem megyek el szavazni, mivel nem akarom, hogy a részvételi arány túllépje az érvényességi küszöböt. Meg kell akadályozni a jogok korlátozását, a melegeknek is ugyanúgy jogukban kell álljon, hogy összeházasodjanak!
Nem megyek el. Nem értek egyet azzal, hogy egy ilyen referendumot az egyházak vagy hozzájuk köthető csoportok kezdeményezzenek. Nem kellene megengedni, hogy az egyházak ilyen mértékben beleszóljanak a társadalom életébe!
Mindenképpen részt veszek a népszavazáson, mert fontosnak tartom, hogy éljünk demokratikus jogainkkal, függetlenül attól, igennel vagy nemmel szavazunk.
Nem veszek részt, mert bár a melegházassággal nem értek egyet, azt nem tartom helyesnek, hogy a család fogalmát összekötik a házassággal. Nem kell ahhoz egy férfinak és egy nőnek házasságot kötnie, hogy családot alapíthassanak.
Részt veszek, de érvénytelenül szavazok, mert nem értek egyet a melegházassággal, de azzal sem, hogy ezt a kérdést napi politikai célokra használják fel a pártok és mindenféle gyanús „civil” szervezetek.
Nem fogok szavazni, mivel ennek a mocskos és hangos kampánynak, ami jelenleg folyik, az emberek összeugrasztása a leginkább kézzel fogható következménye. Elmélyítette a szakadékot az emberek között, felszította a gyűlöletet, a kirekesztést és a haragot egy műbalhé kapcsán.
Még nem döntöttem el, részt veszek-e.
Nem megyek el, mert nem érdekel ez az egész.
 
 
 
 
 
 
Created with QuizMaker

Hirdetés