Azonosították a fizetés nélkül meglógó romániai banda vezetőit

Mert kissé óvatlanok voltak.
Hirdetés

Azonosította a spanyol rendőrség annak a romániai bandának a két vezetőjét, amelynek tagjai múlt héten fizetés nélkül hagytak ott egy éttermet egy keresztelő megünneplését követően.

Mint megírtuk, a 120 fős, romániai romániai romákból álló társaság a buli végén egy perc alatt meglógott a vendéglőből, anélkül, hogy kifizette volna a 2000 eurós számlát.

A 900 eurós foglalót azonban előzőleg kifizették, amihez a személyi irataikat is be kellett mutatniuk – és ez lett a vesztük, mivel a hatóságok ennek alapján azonosították be kettejüket.

Legutóbbi ismert lakcímük a Spanyolország északnyugati részében található Leon tartománybeli Ponferrada városában volt, de azt követően, hogy viselt dolgaik sajtónyilvánosságot kaptak, eltűntek.

Mint megírtuk, a spanyol vendéglátósok kiderítették, hogy az egyébként luxusautókkal közlekedő banda tagjai nem először lógtak meg fizetés nélkül, többüknek is kárt okoztak már korábban hasonló módszerekkel. A banda néhány tagját Facebook-profilja alapján találták meg.
 

Hirdetés