Băsescu a nyilatkozat-tenger fregattfőhadnagya és pont

Támadhatatlan vaslogikával fordítja az igazi cél felé a hajóorrt.
Hirdetés

Most döbbenünk rá, hogy Traian Băsescu volt államfőt azért szeretjük, mert ő már jóval a Facebook előtt frappáns Fb-posztokban kommunikált. Ő azzal, hogy felfedezte a Facebook-ot, csak megtalálta kommunikációjának természetes közegét és hát ezt a lehetőséget maximálisan ki is használja.

Ma, Moldva és Havasalföld 1859-es egyesülésének évfordulóján is megtalálta a tökéletes üzenetet:

„Ha már az Egyesülés napja van, vajon nem lett volna jobb a Moldova Köztársasággal való egyesülésről népszavazást kiírni?”

Hát nem? Minek jön Iohannis elnök a Büntető törvénykönyv módosításának a megnépszavaztatásával, amikor ez benne van az Országos Biztonsági Stratégiában, amit a parlament is megszavazott, de benne van a 2016-2020-ra érvényes Korrupcióellenes Stratégiában is, amit a Cioloş-kormány fogadott el? – folytatja Băsescu.

Hirdetés

Ezért jobb lett volna Románia és Moldova egyesüléséről népszavazást hirdetni a január 24-i évfordulón. „Legalább lett volna egy határozott válaszunk Dodon zagyvaságaira” – dohog tovább Băsescu, aki joggal orrol a moldovai oroszbarát elnökre, mivel Igor Dodon nemrég megvonta tőle a pár hónapja szerzett moldovai állampolgárságot.

Hirdetés