Mi lesz most, hogy Temesvár Európa kulturális fővárosa?

Rendkívül súlyos következmények várhatók. Figyelem, csak erős idegzetű, felnőtt olvasóknak ajánljuk! HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Gabi Firea összeomlott! Már elkészíttette azt az aranypiedesztált, amire Pandelének (Florentin Pandele, Voluntari polgármestere – a szerk.) fel kellett volna állnia, hogy bejelentse Bukarest győzelmét.

Kolozsvár nem nyert, mert balszerencséjére pont egy olyan időszakban indult, amikor románok irányítják, nem magyarok.

A kudarcos Bukarest polgármesteri hivatala bejelentette, hogy ha már így alakult a helyzet, az összes menhelyre szállított kóbor kutyát újra kiengedik az utcára.

A temesváriakat lépésről lépésre tájékoztatják a győzelemről, nehogy felrobbanjon a májuk a nagy büszkeségtől.

Ion Iliescu indulatosan reagált a hírre és kijelentette: sürgősen csapatokat kell küldeni Temesvárra, hogy elfojtsák a kulturális zavargásokat.

A Temesvár központjában levő ingatlanokat cigányok birtokolják, míg a Kolozsvár központjában levőket a magyarok építették, ami arra utal, hogy az EU-ban még az indiai bevándorlókat is szívesebben látják, mint a mongolokat.

Úgy tűnik, Bukarest győzelmét belülről szabotálták el: Gabi Firea áthúzta a papíron Bukarestet, és odaírta, hogy Voluntari.

A kolozsváriak megmagyarázhatatlan hibát követtek el: a pályázathoz Avram Iancu szobrának fotóját mellékelték Hunyadi Mátyásé helyett, és a bizottság tagjai azt gondolták, csúfolkodnak velük.

A siker árnyoldala, hogy ha a történelem ismétli önmagát, néhány év múlva arra ébredünk, hogy Nicolae Robu lesz Románia elnöke.

Hirdetés

Cătălin Cherecheș, Nagybánya polgármestere mindenképp tudományos munkaként tüntette fel a város pályázatát.

Egy hónapon keresztül valószínűleg senki sem fog Temesvárra költözni, nehogy összehányja magát a temesváriak bő mellényétől.

A bukarestiek minden nagyzolásról lemondanak. Még a Fratelliben is lehet műanyag dobozos sört kapni.

A csorbát kiköszörülendő, Kolozsvár évente több tucat Untold és Electric Castle fesztivált akar szervezni.

Temesváron már folyik a nagy készülődés: Robu polgármester megígérte, hogy 2021-ig Temesváron több pálma lesz, mint a trópusi szigeteken, a Béga folyóban pedig több krokodil, mint a Nílusban.

A temesváriaknak semmi okuk nincs a büszkélkedésre: azért nyertek, mert más romániai városok ellen versenyeztek, és nem azért, mert bármi közük lenne a kultúrához.

Hirdetés