Magyarósi Csabával indul a Blogdíler

Magyarósi Csaba az Apple-ről szokott videóban áradozni, a Blogdíler meg azt szeretné, ha Erdélyben is áradnának a videóblogok.
Hirdetés
Kolozsvár első blogger és vlogger találkozójaként hirdeti magát a Blogdíler, az Igen, tessék! mozgalom új programsorozata. A videóblogokról szóló sorozat Magyarósi Csaba vlogger előadásával indul szeptember 9-én, pénteken öt órától a K+ Közösségi térben.
 
Az Index.hu volt szerkesztője rájött, nincs szüksége egy hírportálra ahhoz, hogy meg tudja szólítani az embereket, ezért létrehozta saját blogját, az Appleblogot. Nem sokkal ezután létrehozott egy YouTube-csatornát, melynek jelenleg több mint 73 ezer feliratkozója van, legnézettebb videója pedig a 600 ezres nézettséget is túlhaladta. 
 
A Blogdíler célja, hogy az erdélyi magyar fiatalok, akik követik a magyar blog- és vlogoszférát, személyesen megismerhessék kedvenceiket, illetve kedvet kapjanak ahhoz, hogy ők is megpróbálkozzanak a blogírással vagy egy vlog elindításával, mivel Erdélyben jelenleg kevesen művelik ezt a műfajt.

Hirdetés