Lógó orral jött haza a román válogatott

Dühös szurkolók várták a reptéren a csapatot.
Hirdetés

„Csúfot űztetek belőlünk! Nevetségessé tettetek bennünket!” – ilyen kiabálásokkal fogadta mintegy ötven dühös szurkoló a Franciaországi labdarúgó Eb-ről hazatérő román válogatottat kedd hajnalban az otopeni-i reptéren.

A focisták nem álltak szóba a sajtóval, lehajtott fejjel távoztak a reptér épületéből. Vlad Chiricheş csapatkapitányt személyre szóló bekiabálásokkal fogadták, de a kapus Tătăruşanu is megkapta a magáét, az egyik szurkoló szerint a nagyanyja is jobban védett volna az albánok elleni mecsen.

Anghel Iordănescu szövetségi kapitány volt az egyetlen, aki nyilatkozott a médiának. Azt mondta: ő is és a csapat is nagyon sajnálja, hogy nem sikerült kijutni a csoportból. „Kérem, hagyják békén a játékosokat. Ők akarták a továbbjutást, a kudarcért egyedül engem, a csapat edzőjét terhel felelősség” – mondta.

Románia az utolsó helyen végzett a Franciaországban zajló labdarúgó Eb A csoportjában, miután Franciaországtól 1-2, Albániától 0-1 arányban kikapott, Svájccal pedig 1-1-es döntetlent játszott.

 

Hirdetés