Nulladik nappal bővül az Electric Castel

Fesztiválozókkal, élesben tesztelik, hogy minden működik-e a villanykastélyban.
Hirdetés

Idén először a nagyközönség is részt vehet az Electric Castle fesztivál nulladik napján. Ezt a tesztnapot az előző kiadásokon a szervezők maguknak tartották fenn – írják mai közleményükben. 

Vagyis már július 13-án be lehet költözni a bonchidai Bánffy-kastély környékére. Míg a fesztiválozók melegítenek, a szervezők főpróbát tartanak a bejelentetthez képest több fellépővel.
 
A nulladik nap azok számára nyitott, akik fesztiválbérlettel rendelkeznek. Be lehet költözni a kempingbe, átvenni a karszalagokat és a hangulatot.
 
Mind a nyolc színpadon beindul a buli: a Boiler színpadon 
  • az elektronikus zenét Romániában már a hetvenes években meghonosító Rodion GA,
  • drum&bass szettel a francia Dirtyphonics,
  • az idén húsz éves Vița de Vie 
  • és a jazz irányából közelítő A-C Leonte
lép fel. A Booha színpadon Khaleea, Vlad Caia, Technnibal és Motiv fog keverni. A teljes fesztiválhelyszín üzemelni fog, és mindent igénybe lehet venni – ígérik a szervezők.
 
Fesztiválbérletet 369 lejért lehet vásárolni május 19-ig, utána már csak napijegyeket, illetve kempingjegyet lehet venni.
 
Az idei kiadás húzónevei: Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, RUSKO, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, NU:TONE B2B LOGISTICS, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T , LOUISAHHH!, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver.

Hirdetés