Emil Boc megtanult magyarul!

De nem azért, mert megszállta a multikulti ihlet. Hanem, mert behívta a DNA. Figyelem: NEMZETIDEGEN NYELVŰ HUMORVESZÉLY!
Hirdetés

Emil Boc polgármester folyamatosan visszautasította a magyar nyelvű helységnévtáblák kihelyezését Kolozsvár bejáratainál. A hülyeségrekordot akkor döntötte meg, amikor kirakatott egy táblát, rajta az „Isten hozta” felirattal, még koreai nyelven is, csak épp magyarul nem. És amikor kikerült egy magyar nyelvű üdvözlő tábla is, 24 órán belül leszedette.

Amikor viszont elvitte a DNA és az ügyészek kérdezgetni kezdték, hirtelen elkezdett folyékonyan beszélni magyarul, sőt, egy szót sem értett románul. „Nem tudok románul”, mondta az ügyészeknek, melynek utána „transzlátor” közvetítését kérte. Akkor esett le az álla, amikor váratlanul megjelent a teremben Kövesi asszony és mosolyogva megkérdezte: „Mit csinálsz, Emil?”

Miután magához tért, Kolozsvár polgármestere elővett a zsebéből egy papírlapot és magyarul felolvasott egy szöveget, amelyben kijelenti, hogy ő magyar és nem ismeri el Erdély Romániához csatolását, melynek következtében őt nem hallgathatja ki a DNA. Ezek után hangsúlyozta, hogy őt igenis küldjék el a budapesti DNA-hoz, mert egyébként semmit se fog bevallani.


Fotó forrása: cotidianul.ro

Hirdetés