Ezért érdemes januárban elmenni a ZUG-ba

Három friss színi előadás, egy közülük külföldi, filmek, koncertek, együttzenélések Kolozsvár legcsaládiasabb kultúrterében.
Hirdetés

Január 16-án a teret működtető Váróterem Projekt társulat Kedd című előadásának bemutatóját láthatja a közönség Sipos Krisztina rendezésében. Január 18-án 19 órától látható a tavalyi év végén bemutatott Occupy Yourself, 20-án pedig 20 órától a Zéró (mindkettő román nyelven feliratozott).

A hónap második felében egy meghívott előadással is szolgál a ZUG. Január 22-én és 23-án a Hanky Panky című angol nyelvű előadás tekinthető meg, mindkét alkalommal 20 órától, Howard Ross rendezésében, egyenesen Londonból. Szombaton, az előadás után közönségtalálkozó lesz.
 
Az előadásokra foglalás szükséges a wrp_tickets@yahoo.com címen.
 
A ZUG.zone-ban folytatódik a rendszeres programok sorozata: a JamZug zenei improvizációs műhely 18-án (21 órától) és a Lugosi Béla filmklub 11-én, illetve 25-én (21 órától). A hónapot Danaga és Maria Brudașcă élő zenés vetítése zárja, amelyet Petre Ispirescu meséje inspirál (január 28., 20 óra). A ZUG (ha még nem tudná valaki) a kolozsvári Traian utca 40-42 szám alatt található.
 
A részletes program, illetve további információk a ZUG.zone Facebook-oldalán találhatók.

Hirdetés