Ingyenes siklóernyőzési lehetőség Torockón

Ha még nem próbáltad a siklóernyőzést, akkor ne hagyd ki ezt az alkalmat.
Hirdetés

A Torockói Aktív Turizmus Egyesület szeptember 5–6-án siklóernyős hétvégét szervez a Fehér megyei Torockón ingyenes részvételi lehetőséggel, melynek keretében a résztvevők átszelhetik a környék magaslatait: a Székelykőt (1128 m), a Kőközi szorost és az Ordaskőt (1249 m).

A siklóernyőzés mellett lehet majd biciklizni, ping-pongozni, tollasozni, vagy egyszerűen kikapcsolódni a település nyújtotta nyugodt környezetben. A résztvevők ugyanakkor

kipróbálhatják a helyi gasztronómiai specialitásokat,

a kicsik pedig ingyenes arcfestésnek örvendhetnek.

Az esemény keretében naponta tombolát sorsolnak ki, mellyel azonnal kiváltható motoros siklőernyő-repülést lehet nyerni (200 lej értékű nyeremények).  A szervezők egy on-line nyereményjátékot is indítottak, amelynek nyertesét csütörtökön, a www.facebook.com/asociatiatat oldalán teszik közzé.

Akik a motoros siklóernyőzést szeretnék kipróbálni ideális áron, megtehetik egy utolsó generációs felszereléssel, a motoros siklőernyők Rolls Royce-ával, egy 400 kg-os, 70 lóerős, 70 km/h-t is elérő géppel, az ár pedig tartalmaz egy HD-minőségű filmet is a repülésről.

Hirdetés

Az esemény szervezője a Torockói Aktív Turizmus Egyesület (TAT), amely

Torockó térségének turisztikai, gazdasági potenciálját szeretné elősegíteni

olyan projektek, programok levezetésével, amelyek a szórakoztatáson túlmenően hasznos és építő jellegű események mind a térség lakói, mind az odalátogatók számára. Az esemény az Európai Szociális Alap támogatásával a Humánerőforrás-fejlesztési Ágazati Operatív Program 2007-2013 keretében, és a Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért kolozsvári fiókjának segítségével jött létre.

Hirdetés