Szolgáld ki magad a politika svédasztalánál

Beleszólnál, merre menjen az RMDSZ? Érdekel a cirkusz a visszaszolgáltatások körül? Vagy hogy mekkora az esély a multikultira? Ezt főzte ki a KoMPoT.
Hirdetés

Politika Svédasztal nevű előadás-sorozatra kerül sor május 21-én Kolozsváron a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar épületében. Az egy napos rendezvény kiemelt célja egy olyan közeget biztosítani a politika iránt érdeklődő egyetemi hallgatók, közéleti személyek és szakemberek számára, ahol lehetőség nyílik az aktuálpolitikai kérdések megvitatására.

A Kolozsvári Magyar Politológus-hallgatók Társasága (KoMPoT), a BBTE Politikatudományi Intézet magyar tagozata és az egyetem kommunikáció szakos hallgatóinak közös rendezvénye idén több aktuálpolitikai téma megvitatására várja a résztvevőket. 
 
Az előadásokon és beszélgetéseken szó lesz az RMDSZ-ben végbemenő újratervezésről, a multikulturalizmus esélyeiről és értelmezéseiről kolozsvári viszonylatban, az ingatlan-visszaszolgáltatási folyamat nehézségeiről, valamint az aktuális politikai közvélemény-kutatásokról.
 
Az előadások helyszíne a BBTE, Politika-, Közigazgatás- és Kommunikációtudományi Kar épületének (Minerilor utca 85. szám) T1-es előadóterme.  Részletes programterv itt, illetve a lenti képen:
 
 
Politika Svédasztal programja
 
 

Hirdetés