A magyar revizionisták nem alszanak!

A NapocaNews ismét lecsap a Haza ellenségeire.
Hirdetés

Aggasztó jelenségekre hívja fel a figyelmet az utóbbi napokban a NapocaNews című kolozsvári román ultrapatrióta portál. Miután leleplezte, hogy a kolozsvári magyar éttermekben Nagy-Magyarország alakú sülteket szolgálnak fel a gyanútlan vendégeknek, a portál keddi cikkében arra figyelmeztet, hogy

„a kolozsvári ungurok” elmagyarosítják a román emlékműveket.

A szerző fotóval is bizonyítja, hogy az Eroilor (Deák Ferenc) utca Főtér felőli végén álló Memorandista Emlékmű talapzatán egy olyan koszorú látható, amelyen vidáman lobog a piros-fehér-zöld szalag. Ez pedig a szerző szerint egyértelműen annak a jelképes kinyilvánítása, hogy „Kolozsvár központját a magyarok uralják”.

Meg kell állapítanunk, hogy a cikk szerzője túlságosan lazán veszi

a magyar hordák végzetes szorításában vergődő Nemzet

megmentését. A vészharangokat ugyanis nem most, hanem egy hónappal korábban kellett volna megkondítani, amikor a Musai-Muszáj civil kezdeményező csoport elhelyezte a koszorút, amelyen a magyar mellett egy piros-sárga-kék szalag is lengedez, és amely azóta is ott látható a talapzaton.

A hanyag nemzetvédés ugyanis semmit nem ér, a gaz ellenségre azonnal le kell csapni, különben egy szép nap arra ébred Cluj-Napoca, hogy a revizionista-fasiszta sztyeppelakó hun hordák kitűzik a székely zászlót Avram Iancu szobrára. S akkor aztán vájgyékápulnosztru!

Hirdetés