Lehet edzeni a rekeszizmokat: közeleg a 12. Erdélyi Humorfesztivál

Új helyszínnel bővült a dzsembori.
Hirdetés

Az RMDSZ Főtitkársága és a Comedy Company (György Botond és Kun Zsolt) tizenkettedik alkalommal szervezi meg az Erdélyi Humorfesztivált. Április 23–26. között Marosvásárhelyen, Kolozsváron, Kézdivásárhelyen, és idéntől Medgyesen várják az érdeklődőket az alábbi program szerint.

  • Marosvásárhely

Április 23., csütörtök, Maros Művészegyüttes, 18 óra
Fellépnek: Beliczai Balázs, Tóth Edu, és a Comedy Company két tagja, György Botond és Kun Zsolt. Belépőket (20 lej) elővételben a Maros Művészegyüttes jegypénztáránál a G. Caféban, a La Frog-ban és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani. 
  • Medgyes

Április 24., péntek, Medgyes, Traube Terem, 18 óra
Fellépnek: Beliczai Balázs, Tóth Edu. Belépőket (20 lej) elővételben a Millenium Házban és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.  
  • Kolozsvár

Április 24., péntek, Victoria Mozi, 18 óra  
Fellépnek: az Erdélyi Humorfesztivál ötletgazdái, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, azaz a Szomszédnéni Produkciós Iroda, a kolozsvári születésű Felméri Péter, a székely komikus Zsók Levente, az Open Stage. Ezt követően kerül sor a Humoristák versenyére. Az estét a Comedy Company, György Botond és Kun Zsolt zárják.
 
Április 25., szombat, Florin Piersic Mozi (volt Republica Mozi), 18 óra
Fellépnek: Beliczai Balázs, Tóth Edu, és a Comedy Company két tagja, György Botond és Kun Zsolt.
A Humorfeszt kolozsvári programjaira napijegyeket (20 lej) és bérleteket (35 lej) elővételben a Bulgakov kávéházban, a Florin Piersic Moz jegypénztáránál, illetve a biletmaster.ro honlapon lehet váltani.
  • Kézdivásárhely

Április 26., vasárnap, Vigadó Művelődési Ház, 18 óra
A tavalyi sikerek után újra a Vigadó Művelődési Ház színpadán az Erdélyi Humorfesztivál. 
Fellépnek: Beliczai Balázs, Tóth Edu, és a Comedy Company két tagja, György Botond és Kun Zsolt. Belépőket (20 lej) elővételben a Vigadó Művelődési Ház jegypénztáránál és a biletmaster.ro honlapon lehet váltani. 

Hirdetés