Hiányzik az ovi? Ülj fel a kreatív vonatra

Egyéni és csoportos kreatívkodás a kolozsvári kisállomáson. Házi készítésű finomságok jelentik a bónuszt.
Hirdetés

Újabb utazásra hívnak A kreatív vagonok működtetői: ezúttal a Transferoviar vasúti vállalattól kértek kölcsönt két vagont, amelyek ott állnak a kolozsvári kisállomás épülete mellett.

Az egyikben ma gyerekkönyveket, hagyományos ételeket, ajándéktárgyakat lehet venni, mindenféle játékokat lehet játszani, sőt még hangokból és képekből álló kiállítást is lehet „nézni”. Este fél héttől színházi improvizációt láthatunk Diana Báthorytól, nyolctól a Re-act két színésze kreál előadást Neil Labute szövegéből Az agyag amatőröknek való címmel.
 
A másik vagonban gyerekeknek tartanak zenei és kézműves foglalkozásokat, este freestyle retrovetítés (jelentsen ez bármit) és Kardos Álmos nagybőgő-koncertje ugyanott. A gyerek- és felnőttprogramok között, 17 órától a szervezők beszélgetnek a „közjavakról” a Transferoviar és a CFR vasútvállalat, a városháza és az AltArt alapítvány képviselőivel.
 
A kreatív vagonok az AltArt kezdeményezte köztéri művészi beavatkozásoknak, A látható város 2014-es sorozatának része. Képünk az őszi kiadáson készült.

Hirdetés