Milyen az igazi erdélyi kan?

Az internet bugyrai még mindig tartogatnak meglepetéseket. Mi kérünk elnézést, de ezt a férfitoplistát muszáj megosztanunk.
Hirdetés

Miután a Transindex közzétette a legszexibbnek tartott erdélyi magyar férfiak listáját, szerdán egy alternatív toplista is elkezdett keringeni a közösségi oldalakon, a szemléletes Top 15 erdélyi kanok címmel (a listán egyébként húszan vannak).

A playbuzzon futó listát a rejtélyes Lajosné nevű felhasználó készítette, és pionír becsületszavunkra mondjuk, hogy nincs közünk hozzá.

Ezt azért kell leszögezni, mert a névsorban a Főtér.ro két munkatársa is helyet kapott: Szántai János, aki a lista készítőjének figyelmét elsősorban arcszőrzetével vonta magára, valamint Oláh-Badi Levente, akit viszont kukkeresként tüntet fel (hahó, Lajosné, the times they are a-changin’!).

Olyan erdélyi „kanok” is helyet kaptak a listán, mint Böjte Csaba atya, Demeter Szilárd (itt is fáziskésésben van a listagazda), Mátis Jenő, a Baróti Star Tévé Sanyikája, Jakab-Benke Nándor vagy Borboly Csaba.

Az egyes portrékhoz fűzött leírások alaposan próbára teszik a rekeszizmokat, szerkesztőségünkben azóta akadozik a munka, hogy rábukkantunk az erdélyi kanokra.

Hirdetés

Szavazni is lehet, ajánljuk munkatársainkat. A Főtér jobban teljesít!

 

Hirdetés