Úgy tűnik a KMN varjúja is csípi a Borz-os fiúkat

Tegnapi irodalmi ajánlónk folytatásaként nézzük, mi minden fér még el Oszkár könyvespolcán az idei Kolozsvári Magyar Napokon. Mer’ hogy a könyvbemutatókról még szót sem ejtettünk.
Hirdetés

El leszünk kényeztetve, az már biztos. Szombattól szombatig 14 könyvbemutató közül válogathat a nagyérdemű a legkülönbözőbb helyszíneken: Bocskai-ház, az Erdélyi Kézmíves Céh irodája, a Kolozsvár Társaság, New York Kávéház, Bulgakov Kávéház, a Paprika Rádió sátra, Sapientia EMTE, Magyarország Főkonzulátusa, a Bánffy-palota terasza, az EME székház és az Erdélyi Történeti Múzeum.

Most pedig lássuk a tematikát: lesznek székely kapuk, vargabéles, filozófia, kőminisztérium, bombázás, világháború, Bánffy Miklós öröksége, társadalmi kisokos, megszokás első látásra, művészi pályakép, Szép színművészek népdalokkal, slam poetry bajnokság, (szombattól szombatig) nappá lett napfény, vasárnap ráadás verses-zenés irodalmi montázs és ha minden igaz, velünk lesz Fortuna és Fatum is.
 
Amit már nagyon várunk az Lévai Balázs: Lovasi – Idáig tudom a történetet című életrajzi könyv bemutatója a Paprika Rádió sátrában (szerda, 17 óra. Úgy tűnik a KMN varjúja is csípi a Borz-os fiúkat. 

 

Hirdetés