Rókázni fognak a fiatalok Szatmáron

Hogy ez mit takar pontosan, azt egyelőre nem tudhatjuk. Annyi biztos, hogy valami rendhagyóval készül a szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés.
Hirdetés

Öt év kihagyás után ismét megszervezi a Szatmári Ifjúsági Napokat a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. Gerillamarketingjük arra enged következtetni, hogy valami rendhagyóval készülnek, bár túl sok részletet még nem árultak el a szervezők mai sajtótájékoztatójukon. 

Te vagy a kiválasztott! Felelős vagy a rókádért! – ilyen sms-üzenetekkel bombázta a MIK a szatmári fiatalságot, közli a Szatmár.ro. Az Aquastar aquaparkban megtartott sajtótájékoztatón Muresan István MIK-elnök és Csák Gyöngyi alelnök rántotta le a leplet a rókáról, amellyel rendezvényükre kívánták felhívni a figyelmet.

Mint kiderült, a május 1–3. között tartandó Ifjúsági Napok keretében extrém sport, labdarúgás, versenyek, koncertek, és egyéb szórakoztató programok lesznek.
 
Helyszín: a 15-ös lakónegyedben található skatepark, az Ady Endre utcán található Both Katalin Sportterem valamint a Vasile Lucaciu Általános Iskola tornaterme. 

Hirdetés