Pályázati felhívás: Munkacím alatt

Ha 35 év alatti kreatív művésznek tartod magad, és szeretnéd műveidet megmutatni, akkor ez a felhívás téged is érdekelhet.
Hirdetés
Fiatal képzőművészeknek hirdetett pályázatot csoportos kiállításon való részvételre a sepsiszentgyörgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér.
 
A Working Title, azaz Munkacím alatt, április 4-20. közötti időszakban. megszervezett kiállítás a frissen végzett, pályájuk elején járó képzőművészek által aktuálisan felvetett kérdések, problémák, reflexiók, nézőpontok bemutatását is lehetővé teszi a szélesebb közönség számára.
 
35 év alatti kortárs vizuális művészek pályázatát várják, szabadon választható műfajban készült alkotásokkal, azonban a médiaművészeti alkotások a pályázati elbírálás során előnyt élveznek. A pályázatra beküldhető pályaművek tematikában és méretben is kötetlenek. Egy résztvevő legtöbb két mű bemutatására pályázhat. Kizárólag 2010 után készült, kiállításra kész pályaművek nyújthatóak be, új művek létrehozására a MAGMA nem biztosít anyagi fedezetet.
 
A pályázatokat elektronikus úton a wt@magmacm.ro email címre várják 2014. március 10., hétfő éjfélig, eredményhirdetésre egy héttel később kerül sor.  

Hirdetés