Kolozsváron koncertezik a platinaszőke Cyberpunk-nagypapa

A jövőre hatvanéves Billy Idol még mindig jól tartja magát. Erről saját szemeddel is meggyőződhetsz: júniusban ugyanis Kolozsváron lép színpadra a '80-as évek az egyik legmeghatározóbb zenésze.
Hirdetés

Egy nappal bukaresti koncertje után, 2014. június 30-án a kolozsvári Arénában lép fel a legendás brit rock- és punkzenész, zeneszerző, Billy Idol.

A Rebel Yell, a White Wedding, valamint az Eyes Without A Face című ismert dalok előadójának koncertjére a legolcsóbb jegy 75, a legdrágább 300 lejbe kerül. A rajongóknak azonban érdemes résen lenniük, ugyanis a szervezők ígérete szerint a márciusi hónap folyamán kedvezményes jegyeket is áruba bocsátanak majd.

Billy Idol, mint a Sex Pistols-rajongók Bromley-kontingensének tagja, első sikereit a Generation X nevű punkegyüttessel aratta. Később rendkívül sikeres szólókarrierbe kezdett, és az MTV által vezetett „második brit invázió” keretein belül az Egyesült Államokban is népszerű lett. Idol jelenleg is aktívan turnézik partnerével, a gitáros Steve Stevens-szel.

 

Hirdetés