Zárva maradnak a klubok? Igen? Akkor nyomjunk egy illegális bulit – gondolta száz fiatal

Diszkóláz a korona idején: nem mindenkinek van türelme kivárni az újabb lazításokat, inkább bírságot kockáztatnak, csak tudják valahogy kitáncolni magukat.

Hirdetés

Egyeseknek nem volt türelmük kivárni a vendéglátósokat érintő hétfői döntést: a Kolozs megyei Erdőfeleken akkora bulit csaptak a helyi diszkóban szombaton, mint a járvány előtti régi szép időkben.

Pedig tudták nagyon jól, hogy a hatályos törvények alapján ezt nagyon nem szabad, ráadásul legalább százan rázták a ráznivalójukat – egyesek az asztal tetején –, de hát a rendőrségnek nem lesz nehéz dolga, mivel elég sok felvétel felkerült a világhálóra.

A hajnali négyig tartó buli szervezőit már be is azonosították, de az sem kizárt, hogy a résztvevőket is megkeresik egy-egy büntetőcédulával.

Egyébként volt már példa hasonló illegális bulikra, legutóbb egy Iaşi-i klubban táncikáltak több százan egy manelista koncertjén, de volt olyan is, hogy Olt megyében szétbírságolták a násznépet, miután felkerült egy pár felvétel az internetre egy törvénytelen keretek közt megtartott lagziról.

Hirdetés