Hétvégi csapatás: száguldozás részegen, jogosítvány nélkül, lopott autóval

Kimaxolta a bulikát két Szeben megyei fiatal.

Hirdetés

Nem bízott semmit a véletlenre két Szeben megyei fiatal, és minden részletre odafigyelt, hogy a szombat délutáni bulikázás során nehogy ne sértsenek törvényt. Bemelegítésként alkohollal indítottak, és hogy-hogy nem, egyszer csak Hamiltonra itták magukat, ezért minden áron autókázni akartak egyet.

Az egyetlen probléma az volt, hogy nem volt autójuk, viszont jogosítványuk sem.

Ezek közül normális esetben az egyik is elég ok arra, hogy az ember letegyen a tervéről, de ők annyira nekibátorodtak, hogy voltak hajlandóak ilyen apróságokat figyelembe venni, ezért aztán a 19, illetve 27 éves fiatalok egyszerűen elloptak egy autót Szászivánfalváról, és nekiálltak csapatni az országúton.

A vezetői rutin hiánya és az alkohol együttes hatása azonban végül a vesztüket okozta: egy szászzalatnai községi úton nekirohantak egy fának.

A rendőrség közlése szerint a helyszínre érve a két fiatalember penetráns alkoholszagot árasztott, amit még azzal is megfejeltek, hogy nem tudták felmutatni a jogosítványukat.

Hirdetés

Így aztán most első körben azt derítik ki, hogy melyikük ült a volánnál, majd következik a bűnvádi eljárás az autólopás, illetve a jogosítvány nélküli, ittas vezetés ügyében.

Így utólag már nem biztos, hogy a két főszereplő jó bulinak tartja az esetet.

Hirdetés